VERBORGEN KLANKEN

Vrijdagavonden in juli en augustus


Culturele rondleidingen naar een unieke voorstelling op een bijzondere locatie in Noordwijk


Muziek Dans Poёzie Theater Kunst


In kleine groepen langs de mooiste plekken van Noordwijk. Naar een historische gebouw, een prachtige huis, een verlaten bedrijfspand, een plek tussen bollenvelden of omringd door de natuur. Elke vrijdagavond een ander verborgen podium voor een andere unieke voorstelling.
Omlijst door elke week wisselende thematische rondleidingen. Over cultuur, natuur en/of geschiedenis. Maria Montessori, kruiden & bollen, verdedigingswerken uit WOII, historische buitenplaatsen en veel meer.
De rondleidingen, afwisselend te voet of per fiets, voeren dit jaar niet louter door Noordwijk Binnen, maar bestrijken met name ook de buitengebieden en Noordwijk aan Zee.
Na afloop nagenieten en -praten met een bij de toegangsprijs inbegrepen drankje in een nabijgelegen etablissement.

Aanvang 19.00 uur
Entree € 15,00
Voor startpunt en voorstellingen zie onder

Kaartverkoop
Boekhandel van der Meer Vuurtorenplein 10 Noordwijk
&
deze website


Kunt u moeilijk lopen of fietsen? En wilt u toch één van de voorstellingen bijwonen? Neem dan even contact op met
Herma van Piekeren via 06-18011326.4 juli 19.00 uur
Wandeling
Startpunt:
Lindenplein
MeerMinnen – aanzoekgemist.nlWanneer weet je of het de ware is? Was ik te jong? Hoe mijn ideale aanzoek eruit moet zien? Verhalen verteld en gezongen door de MeerMinnen in een regie van Paula van Gent.

Meer info:klik hier.
11 juli 19.00 uur
Fietstocht
Startpunt:
Lindenplein
Dichters Dansen Niet – Vuurproeflyriek, muziek en geluidscollages in een meeslepend concert tot een bijzonder en intens geheel gesmeed door dit Brussels trio: dichter Serge van Duijnhoven, dj Fred dB (Fred de Backer) en pianist Edwin Berg.

Meer info:klik hier.
18 juli 19.00 uur
Wandeling
Startpunt:
Oorlogsmonument Oude Zeeweg 57
Intercultureel Dansensemble Rotterdam – Dans aan ZeeTussen lucht, land en zee dansen jonge talenten in een choreografie van Carla van Driel in en rond één van Noordwijks bekendste markeerpunten.

Meer info:klik hier.
25 juli 19.00 uur
Wandeling
Startpunt:
Oorlogsmonument Oude Zeeweg 57
Het Volkmann trio treedt deze avond op als duo. De jonge talenten Valentina Tóth (piano) en Bente Verheul (viool) spelen een speciaal voor Verborgen Klanken samengesteld programma op een bijzondere plek.

Meer info:klik hier.
1 augustus 19.00 uur
Fietstocht
Startpunt:
Lindenplein

Sea Pictures   –    Lotte Bovi    Marieke van der Lippe   Rens Tienstra
Op de sprookjesachtige vijver bezingt een waterfee haar verlangen naar de zee. In een bewerking voor piano en soundscape door Rens Tienstra en met videoprojecties van Marieke van der Lippe worden de door Lotte Bovi gezongen 'Sea Pictures' van Edward Elgar een eigentijdse ervaring.

Meer info:klik hier.
8 augustus 19.00 uur
Fietstocht
Startpunt:
Lindenplein
To The Music i.s.m. Tacx Stables – Paardenkür op muziek. - Geïnspireerd door beeld en gedreven door gevoel, een paardenkür op speciaal hiervoor gecomponeerde muziek.

Meer info:klik hier.
15 augustus 19.00 uur
Wandeling
Startpunt:
Het Cultuurcafé Vuurtorenplein
Tenedle – Vulcano'Een droom, een film op podium', door Italiaanse chansonnier Tenedle, Bert Lochs (trompet) en Mattie Poels (piano).

Meer info:klik hier.
22 augustus 19.00 uur
Fietstocht
Startpunt:
Lindenplein
Marijn Brouwers – Bon AnniversaireCharles Aznavour in het Nederlands. Ter gelegenheid van Aznavours 90ste verjaardag dit jaar vertaald uit diens rijke repertoire. Een verjaardagscadeau voor de oude meester van Marijn Brouwers.

Meer info:klik hier.

Met dank aan gidsen en vertellers Willem Baalbergen, Henriette Kors, Han Janson, Hans Meskers, Jan Hoogeveen, Rens Tienstra, Hein Verkade, Berthelle Passchier, Jelle van Dijk, Kees Putman e.a.