3 juli t/m 1 augustus
KunstKlank Strandtheater
ZOMERFESTIVAL AAN ZEE
NOORDWIJK
ZEEREEP AFRIT 21

Het KunstKlank Strandtheater was zomer 2015 dé plek voor het KunstKlank Zomerfestival aan Zee in Noordwijk. Een cultureel kustfestival vol performances, muziek, theater, dans, films, yoga, kinderprogramma's, kunst en 'pop-up' verrassingen.
KunstKlank en Noordwijk danken al die talloos velen die ons de kans gaven om vrij een eigen koers te varen en onbaatzuchtig meehielpen om onze dromen tot een feest voor iedereen te maken.
Dank aan alle bouwers, vrijwilligers, dansers, kunstenaars, musici, spelers, vertellers, architecten, ‘hof’- en andere fotografen, buren, strandwerkers, medewerkers, donateurs, sponsoren en samenwerkende organisaties voor hun steun, betrokkenheid en fantastische inzet bij de realisatie van het Strandtheater en een meer dan geslaagd Zomerfestival aan Zee.

In 2016 weer nieuwe en verrassende KunstKlank projecten. Tot dan!!!Foto's Marcel Verheggen


Klik op afbeelding voor weekprogramma en kaartverkoop per voorstelling.Het weer en het Strandtheater

Het Strandtheater is een openluchttheater met een eigen unieke beleving. De voorstellingen vinden in principe dan ook altijd daar plaats. We adviseren wel om indien de weersvooruitzichten daar aanleiding toe geven altijd warme- en regenkleding mee te nemen.
Alleen als het weer de voorstelling onmogelijk maakt zoeken we een alternatief. Het besluit daarover wordt altijd kort voor de voorstelling genomen. Kom dus gewoon naar het Strandtheater!

Voor actuele info zie
Geen toegang tot Facebook? En na bovenstaand bericht toch nog vragen? Bel 06-39372372.
Vijf weken op het strand van Noordwijk een gevarieerd programma met grote namen, jonge artiesten en lokale talenten uit alle podiumdisciplines. Met speciaal voor strand en zee gemaakte voorstellingen, een Vertelfestival en concerten en performances vol passie en vuur.


Artist impression Strandtheater. Ontwerp Bart Akkerhuis

Ontwerp Natacha Hulsebosch

Voor actuele info
volg ons op Facebook