Skip to content

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop.

ALGEMENE RICHTLIJNEN

 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius
 • Voor het bezoek aan de A-MEEZING MIDDAG en VOOR DE SLAAP is een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs vereist.
 • Bij binnenkomst scannen wij je coronatoegangsbewijs. Via de CoronaCheck app kun je dit bewijs aanmaken aanmaken in de vorm van een QR code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken.
 • Het coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen.
  Vaccinatiebewijs
  Een volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  Herstelbewijs
  Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kun je een afspraak maken voor een gratis coronatest.Open de Coronacheck-app op je telefoon om je coronatoegangsbewijs op te halen, of ga naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.Overigens laat de QR-code niet zien of je getest, gevaccineerd of recent hersteld bent. Onze medewerker ziet alleen de voorletters van je naam, je geboortedag en -maand en een groen scherm om aan te geven dat het coronatoegangsbewijs geldig is. Wij slaan deze gegevens niet op.Heb je geen smartphone?
  Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.
  Heb je nog vragen omtrent je coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vind je antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.
 • Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen
 • We vragen je niet eerder dan 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn

Wees lief voor elkaar! Alleen als we ons samen aan de regels houden is deze bijzondere middag/avond mogelijk.

Alvast een fijne voorstelling.

Stichting KunstKlank

Back To Top
Zoeken