Skip to content

Wandelen is fijn, wandelen is gezond. En zeker nu vinden we het belangrijk om voor, na of tussen het vele thuiszitten door de benen te strekken. Wat is er dan leuker en inspirerender om een wandeling te maken die ook de geest prikkelt en ons iets meer leert over de geschiedenis van onze omgeving?

In samenwerking met Cees Geuze van RouteMaps en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Noordwijk zijn onze bestaande culturele wandelingen gedigitaliseerd, zodat ze eenvoudig via de smartphone te volgen zijn. ‘Zeeverhalen van Binnenuit‘ is in het vroege voorjaar van 2020, in de eerste lockdown, opnieuw aangeboden. Hierop hebben we veel positieve reacties ontvangen. Daarom zijn nu ook de ‘Isadora Duncan‘ en ‘Vloed‘ wandelingen online te volgen. De plattegronden zijn overzichtelijk en gedetailleerd. Bijzondere plekken zijn hierop duidelijk gemarkeerd en van historische beelden en uitleg voorzien.

De routes zijn ook leuk en leerzaam om met kinderen te lopen. Laat u verrassen door het moois dat (oud) Noordwijk te bieden heeft. De website RouteMaps biedt overigens nog een aantal andere interessante wandelingen in de omgeving en wordt hopelijk verder uitgebreid.

Back To Top
Zoeken