Skip to content

We hebben diverse relaties gevraagd, wat in hun ogen KunstKlank zo bijzonder maakt.
Waarom ze KunstKlank een warm hart toedragen.
Hieronder een selectie van die reacties:

 

Ik draag Kunstklank een warm hart toe, omdat het een parel binnen het Noordwijkse culturele leven is met landelijke uitstraling. De wijze waarop diverse kunstdisciplines verenigd worden heeft een grote meerwaarde voor de gemeenschap en draagt bij aan culturele vorming en sociale cohesie. De bevlogen ambities van het team resulteren in een constante stroom van hoogwaardige producties die breeduit worden gedragen door de lokale gemeenschap en ver daarbuiten. Daarnaast is het een kweekvijver voor talent en aanjager van het culturele klimaat van onschatbare waarde. Kunstklank zet Noordwijk op ongekende wijze op de kaart als Culturele Badplaats.
Jurriaan van Hall, kunstenaar

 

KunstKlank is Verrassend & Vernieuwend, zorgt zo voor sterke Cultuur en nieuwe Energie
Koos Samsom, oud-voorzitter KunstKlank

 

KunstKlank is voor mij een belangrijke springplank geweest. Een plek waar ik mij zowel als speler en als maker heb kunnen ontwikkelen. Omringd door professionals heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn eigen vorm te onderzoeken. Het is een fijne omgeving om kennis te maken met alle facetten van het vak. En daarnaast is het ook een broedplaats voor nieuwe ontmoetingen.
Ilke Paddenburg, actrice ITA

 

Kunstklank verbindt muziek, theater en beeldende kunst, jonge en oudere makers, liefhebbende professionals en professionele liefhebbers in de Noordwijkse gemeenschap en ver daarbuiten. Kunstklank is al 25 jaar een unieke speler in het culturele en sociale leven van Noordwijk. Voor mij persoonlijk: Bij stichting KunstKlank zong ik mijn eerste grote operarol. Een unieke ervaring en een springplank voor wat er daarna kwam!
Marjolein Niels, mezzo-soprano

 

Ik draag Kunstklank een warm hart toe, omdat het een vernieuwende, hoogwaardig artistiek, creatieve, veelzijdige en verbindende organisatie is waarbij door jong en oud wordt samengewerkt met amateurs, jong talent én professionals!
Jan Vermaning, zakelijk leider NASKA

 

Het team van Kunstklank is zeer creatief, toegewijd en betrokken. Een voorstelling van Kunstklank zal je niet gauw vergeten.
Irene Wassenaar, bestuurslid stichting Calorama

 

Kunstklank is een warm bad met fantastische vrijwillers mooie ideeën en nog mooiere voorstellingen.
Annelies de Ridder, kostuumontwerper

 

 

Back To Top
Zoeken