Skip to content

KunstKlank kan niet zonder jou

Zonder vrienden kan ik niet.

KunstKlank heeft u nodig als vriend om haar dromen waar te maken en jaarlijks bijzondere producties neer te zetten. Je kunt ons steunen op verschillende manieren.

Voor meer informatie dan hieronder gegeven en aanmeldingen kun je contact opnemen via martha@kunstklank.nl

KunstKlank heeft een ANBI-status en uw gift is aftrekbaar.

Vriend

Als vriend ontvangt je regelmatig nieuws van onze artistiek leider Herma van Piekeren over komende projecten. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van onze voorstellingen en kun je als eerste in de voorverkoop kaartjes reserveren. Wij zijn blij met je donatie van minimaal € 30,- per jaar. Je kunt zich hiervoor aanmelden via vriend@kunstklank.nl

Partner/begunstiger

Wilt jeeen grotere schenking doen, eenmalig of jaarlijks? Als begunstiger houdt Herma van Piekeren, onze artistiek leider, je op de hoogte van onze projecten. Je ontvangt één of meer vrijkaarten en indien mogelijk reserveren wij een plaats voor je.

Wil je een ontmoeting met het artistieke team? Met je gezelschap in ons zomertheater het glas heffen? Wij zijn voor alles in!
Neem daarvoor contact op met martha@kunstklank.nl

Bedrijven

Wij zijn blij met de bedrijven die in natura of door een donatie KunstKlank ondersteunen. Van zonnepanelen en bouwmaterialen tot overnachtingen en broden. Voor deze bedrijven zijn er natuurlijk vrijkaarten en gereserveerde plaatsen.

En wil je met je bedrijf iets speciaals in het KunstKlank-theater met uw klanten of collega’s? Wij doen graag mee! Neem daarvoor contact op met martha@kunstklank.nl

Talenten ontwikkelen

Met het Podium voor de Toekomst laat KunstKlank talenten uit Noordwijk en omgeving door samenwerking met professionals binnen KunstKlank-producties tot bloei komen.

Je verbindt je voor vijf jaar aan dit podium (vanaf € 250,-/jaar) en maakt de ontwikkeling van talenten mogelijk.

Back To Top
Zoeken