Skip to content

KunstKlank kan niet zonder jou

Zonder vrienden kan ik niet.
KunstKlank heeft u nodig als vriend om haar dromen waar te maken en jaarlijks bijzondere producties neer te zetten. U kunt ons steunen op verschillende manieren. Meer info en aanmeldingen via martha@kunstklank.nl

  • Als vriend ontvangt u regelmatig nieuws van onze artistiek leider Herma van Piekeren over komende projecten. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van onze voorstellingen en kunt u als eerste in de voorverkoop kaartjes reserveren. Wij zijn blij met uw donatie van minimaal € 30,- per jaar. U kunt zich hiervoor aanmelden via vriend@kunstklank.nl
  • Wilt u een grotere schenking doen, eenmalig of jaarlijks? KunstKlank heeft een ANBI-status en uw gift is aftrekbaar. Als begunstiger houdt Herma van Piekeren, onze artistiek leider, u op de hoogte van onze projecten. U ontvangt één of meer vrijkaarten en natuurlijk reserveren wij een plaats voor u.
    Wilt u een ontmoeting met het artistieke team? Met uw gezelschap in ons zomertheater het glas heffen? Wij zijn voor alles in!
  • Wij zijn blij met de bedrijven die in natura of middels een donatie KunstKlank ondersteunen. Van zonnepanelen en bouwmaterialen tot overnachtingen en broden. Voor deze bedrijven zijn er natuurlijk vrijkaarten en gereserveerde plaatsen.
    En wilt u met uw bedrijf iets speciaals in het KunstKlanktheater met uw klanten of collega’s? Wij doen graag mee!
  • Met Podium voor de Toekomst laat KunstKlank talenten uit Noordwijk en omgeving door samenwerking met professionals binnen KunstKlankproducties tot bloei komen.
    U verbindt zich voor vijf jaar aan dit podium (vanaf € 250,-/jaar) en maakt de ontwikkeling van talenten mogelijk.
Back To Top
Zoeken