WE DOEN HET MET ELKAAR!

KunstKlank prijst zich gelukkig met zo’n 150 vrijwilligers die helpen om iedere voorstelling tot een succes te maken. Maar we kunnen altijd meer hulp gebruiken!
Elk jaar zijn er vele vrijwilligers nodig om te helpen met onder meer op- en afbouw, bar, catering, het maken van kostuums en allerlei hand- en spandiensten.

NIEUWE VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Om het rond de voorstellingen zo gastvrij mogelijk te laten verlopen, zoekt stichting KunstKlank voor deze zomerperiode extra vrijwilligers. Dat zal vooral zijn tijdens de voorstellingen in de rol van gastheer/gastvrouw, maar ook na afloop van alle voorstellingen kunnen we zeker extra helpende handjes gebruiken.
In verband met de continuïteit vragen wij van onze medewerkers een minimale beschikbaarheid van twee dagdelen per week.

EXTRA VOORDELEN

KunstKlank biedt vrijwilligers – naast een leerzame, inspirerende werkomgeving – enkele leuke voordelen:

  • je wordt direct betrokken bij unieke projecten waar we trots op zijn.
  • je krijgt gratis toegang tot de generale repetitie van de te maken voorstelling.
  • Daarnaast houden we je op de hoogte van alle plannen middels de vriendenbrief en worden er soms speciale activiteiten georganiseerd.

AANMELDING

Heb je belangstelling? Stuur dan een bericht aan onze vrijwilligerscoördinator Ronald Heruer via: vrijwilligers@kunstklank.nl
Graag horen wij naar welk soort werkzaamheden jouw voorkeur uitgaat.

Het is fijn een bijdrage te leveren aan zoiets moois als kunst en cultuur. We worden er zelf blij en gelukkig van, maar je draagt indirect bij aan het geluk van anderen.
Vrijwilligerswerk verrijkt echt ons leven (Fons en Marja, vrijwilligers KunstKlank)