Skip to content

We willen dit jaar voordat we de winter in gaan, afsluiten met het laatste deel van ons drieluik DE NIEUWE WERELD: NAJAAR. Centraal staat het laatste moment van de dag waarop je met mooie muziek de nacht aanvangt. Dat doen we door in november samen te zingen tijdens de A-meezing middag en de intieme theatrale concerten ‘Voor de Slaap’.

A-MEEZING MIDDAG
Na ruim anderhalf jaar niet gezongen te hebben is er grote behoefte bij amateurzangers om weer samen te zingen. In november organiseert KunstKlank daarom de derde editie van de A-MEEZING MIDDAG voor amateurzangers. Dit keer met het thema: wiegeliederen uit verschillende culturen. Een workshop voor iedereen die houdt van zingen of het zingen wil ontdekken olv Herma van Piekeren en Rens Tienstra. Deelnemers die het leuk vinden kunnen aan het einde van de workshopdag auditie doen voor het projectkoor van ‘Voor de Slaap’.
Zondag 7 november van 13.00 – 17.00 uur in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk

THEATRAAL CONCERT ‘VOOR DE SLAAP
Slaapliederen uit allerlei culturen vormen de inspiratie voor het najaarsprogramma van DE NIEUWE WERELD. Een muzikaal programmavan een uur met videokunst in theatrale setting in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk. Troostend, geruststellend en bovenal hoopvol sust de muziek de onzekerheid van de nacht met het oog op morgen. Met muziek van o.a.: Gershwin, Bannink en Fauré en wereldmuziek uit Finland, Schotland en Zuid-Europa en videokunst van Marieke van der Lippe geïnspireerd op werk van Mark Rothko.
Vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk.
Meer info vind je hier.

 

Back To Top
Zoeken