Skip to content

We gaan alweer richting het laatste weekend van een maand vol muziek, dans, theater en kunst op landgoed Calorama. Met elkaar hebben we de basis gelegd voor een nieuwe wereld! Inspirerende voorstellingen op unieke locaties, bijzondere ontmoetingen op het Koetshuisplein, veel om over na te praten.

Komend weekend staat in het teken van kunst en dans. Een verscheidenheid aan activiteiten zal over het hele landgoed plaatsvinden. Jurriaan van Hall zal een tweetal interessante persoonlijkheden ontmoeten voor Een Prettig Portret in woord en klei. Marja Vink is ontmoetingskunstenaar, Daniël Tavenier demonstreert live drukkunst en er zijn optredens van Halte 6 in kostuums van Victorine Pasman. Bekijk het uitgebreidere programma online.

De meeste kunstenaars van de kunstwerken op de KunstRoute zijn gedurende het weekend aanwezig om te werken en in gesprek te gaan met bezoekers. En er is kunst te koop. Kom je ook? We ontmoeten je graag op zaterdag 7 en zondag 8 augustus om 14.00 of 17.00 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar of via de kassa van VVV Noordwijkerhout.

Back To Top
Zoeken