Skip to content
KLIK HIER VOOR DE LUISTERWANDELING

In het kader van ’25 jaar KunstKlank’ kijken we terug naar producties uit het verleden en maken we een link naar het heden.

HISTORISCHE ROMAN

In 2018 maakten we de voorstelling ‘ISADORA’, over het leven van danseres Isadora Duncan en haar verblijf in Noordwijk. In maart 2024 lanceert Susan Smit haar historische roman, “Alles wat beweegt”, waarin Isadora centraal staat.

Susan Smit beschrijft hoe begin vorige eeuw een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven beleefde.

 

LUISTERWANDELING

Inhakend daarop blazen wij onze eerder gemaakte Isadora wandeling nieuw leven in. Herma van Piekeren en Nicolaas Duin maken met medewerking van Susan Smit de luisterwandeling ‘Alles wat beweegt’. In deze audiotour hoor je fragmenten uit het boek voorgelezen door Susan Smit, informatie over de omgeving waarin Isadora destijds leefde (met dank aan Anja van der Lippe) en bijpassende muziek.

De technische realisatie van de luisterwandeling is in handen van Cees Geuze van RouteMaps.

 

Iedereen kan de luisterwandeling lopen of thuis als podcast in een luie stoel beluisteren en kennismaken met deze bijzondere vrouw, de pionier van de moderne dans die de normen en wetten van haar tijd  tartte, zowel in haar persoonlijke leven al in haar kunst. Zij danste op blote voeten en in losse gewaden, geïnspireerd op de bewegingen van de natuur, als eb en vloed. De wandeling duurt ongeveer een uur en start bij het bankje op de Koningin Astrid Boulevard Noordwijk schuin tegenover Hotel Vesper.

Deze luisterwandeling is in ons jubileumjaar ons cadeau aan iedereen die van kunst en cultuur houdt.
Heeft u genoten van de wandeling en kunt u een kleine bijdrage missen, zodat we in de toekomst nog meer culturele wandelingen kunnen realiseren? We zijn blij met iedere donatie. 

Donatie luisterwandeling
De luisterwandeling is mede mogelijk gemaakt door:
Back To Top
Zoeken