Skip to content

‘Op Eigen Benen’ is een vervolginitiatief van KunstKlank, waarin studenten van kunstopleidingen een try-out podium geboden krijgen voor hun examenprogramma.

Zaterdag 21 november kregen de deelnemers aan Podium voor de Toekomst een piano recital van Wim Verschuren aangeboden. Wim is dit jaar afgestudeerd aan het conservatorium en won inmiddels al diverse prijzen. Hij is dus echt talent voor de toekomst te noemen. Hij speelde vanmiddag drie nocturnes van Chopin, en daarna twee delen uit opus 53, ‘Waldstein’, van Beethoven.

Met het Talentenfonds ‘Podium voor de Toekomst’ biedt KunstKlank talent uit Noordwijk en omgeving de kans om samen te werken met professionals binnen de producties. Herma van Piekeren presenteerde in dat kader ‘als amuze’ een zeer jong talent, Roos van Solinge. Roos kiest voor een toekomst in de muziek en het theater en om ervaring op te doen zong zij ‘Habanera’ uit de opera Carmen.

Nik van Beelen, ook een Podium voor de Toekomst talent, verzorgde de techniek en tevens voor de eerste livestream van een KunstKlank productie! Dit zodat deelnemers die helaas niet aanwezig konden zijn, wel live konden meegenieten vanuit hun eigen omgeving.

Wilt u deelnemen aan Podium voor de Toekomst? Kijk even op deze pagina.

Back To Top
Zoeken