Skip to content

Het idee van de Mobiele Theater Keuken ontstond in het najaar van 2017 toen tijdens een diner de vrijwilligers gevraagd werd naar hun droom. Els, vrijwilligster van het eerste uur, hoefde niet lang na te denken. Al jarenlang tovert zij de meest heerlijke maaltijden op tafel voor de cast&crew van KunstKlank. Koken voor 60 tot 80 man, daar draait zij haar hand niet voor om. Altijd vanuit haar eigen kleine keukentje. Om vervolgens alles naar de locatie te verslepen. Ze zou zo graag voortaan op locatie willen koken. Dat is niet alleen logistiek handiger, maar zorgt bovenal voor meer verbinding met haar gasten.

 

Deze wens sluit geheel aan bij de ontwikkeling van KunstKlank om van haar voorstellingen een totaalbeleving te maken. KunstKlank heeft daarom werk gemaakt van de droom van Els en heeft ontwerper Christiaan Bakker bereid gevonden een Mobiele Theater Keuken te ontwerpen. Het is een uniek object geworden, dat door onze vrijwilligers is gebouwd. En financieel mogelijk is gemaakt door verschillende fondsen en lokale ondernemers.

 

Op locaties waar geen horeca aanwezig is, biedt de Mobiele Keuken bovendien de gelegenheid aan bezoekers de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling iets te eten of te drinken op de locatie.  Zo creëert KunstKlank een gezellige ontmoetingsplek. Aan lange tafels kan men aanschuiven en met elkaar in contact komen, waardoor een fijne sfeer voor-, tijdens en na de voorstelling ontstaat.

 

De keuken wordt in het schooljaar 2023/2024 onder handen genomen door 4e jaars leerlingen van Teylingen College KTS Voorhout (VMBO-T+, Bouw, Wonen, Interieur). En er wordt vakwerk geleverd!

Zowel de buitenkant (schuren en schilderen), als de binnenkant (nieuwe lades: dank Van der Voet Keukens) wordt aangepakt. Een mooi project voor deze vakmannen in spe. Wij blij en zij blij!

Hoofdsponsoren

Back To Top
Zoeken