Skip to content

Verantwoording & ANBI

Algemeen

Naam Stichting KunstKlank
RSIN FISCAAL NR 8071.40.028
KVK 28078601
Adres Offemweg 70, 2201HG Noordwijk
BANK NL71 RABO 0132 0086 96 t.n.v. KunstKlank Noordwijk

Doelstelling

De stichting KunstKlank is sinds 1998 gevestigd in Noordwijk en brengt in jaarlijkse projecten professionele kunstenaars en (nog) niet professioneel talent samen. Binnen deze projecten worden elementen van podiumkunsten, beeldende kunsten en muziek gecombineerd.
De voorstellingen vinden meestal plaats buiten de reguliere theaters. Afhankelijk van de inhoud van een project wordt gezocht naar een unieke locatie die de zeggingskracht van de productie versterkt. Het streven van KunstKlank is om elk jaar nieuwe en vernieuwende producties te realiseren.
KunstKlank schuwt het herhalen van succesformules en zoekt, door gebruik te maken van de geografische en natuurlijke mogelijkheden die Noordwijk biedt, telkens naar een nieuwe combinatie van uitvoeringslocatie en kunstvorm. Er wordt ook frequent, in wisselend verband, samenwerking gezocht met andere lokale en regionale cultuur (-historische) organisaties en onderwijsinstellingen.

Met de combinatie van laagdrempeligheid, lokale betrokkenheid, onderlinge kruisbestuiving en hoge kwaliteit van de voorstellingen wil KunstKlank een groot en divers publiek bereiken en het theateraanbod zowel binnen Noordwijk als daarbuiten versterken en verrijken.

Bestuursleden

Voorzitter – Liesbeth Pruijs
Vice-voorzitter – Heleen van Gorkom
Secretaris – Albertien van der Have
Penningmeester – Hein de Jong
Vrijwilligers – Jerica v.d. Berg

Beloningsbeleid

Het Bestuur van KunstKlank bestaat uit vrijwilligers. De stichting heeft geen personeel in dienst en werkt met vrijwillers en ZZP’ers.

Verantwoording

Governance Code (GCC)
Fair Practice Code (FPC)
ANBI verantwoording
Plan van aanpak Code Inclusie en Diversiteit
WBTR stappenplan

Giften

(fiscaal aftrekbaar)

KunstKlank is een culturele ANBI (algemeen nut beogende instelling).
Dit biedt extra gunstige fiscale aftrekmogelijkheden voor zowel eenmalige als periodieke giften. Sinds 1 januari 2014 kan dit zonder tussenkomst van een notaris.

Overeenkomst Periodieke gift

Vragen? Mail naar info@kunstklank.nl

Sponsoring

Wilt u met uw bedrijf onze projecten sponsoren?

Wij stellen wij daar graag een tegenprestatie tegenover. O.a. vermelding van uw organisatie in onze publicaties en op onze website, toegangsbewijzen om evenementen bij te wonen en een blijvende herinnering. Ook speciale wensen kunnen vervuld. Vanaf € 100,00 kunt u sponsor worden.

Wilt u meer weten over alle sponsormogelijkheden? Stuur een bericht naar:
info@kunstklank.nl

Back To Top
Zoeken