Skip to content

Helaas moeten we u meedelen dat de voorstellingen WINTERREIS op 13, 14 en 15 maart niet door mogen gaan. Dit naar aanleiding van de extra maatregelen die op donderdag 12 maart door de overheid zijn afgekondigd vanwege het Coronavirus (evenementen in Nederland met meer dan honderd personen worden afgelast).

We vinden dit ontzettend jammer! Allereerst voor u als publiek, maar ook voor alle spelers, musici, vrijwilligers en overige betrokkenen die deze voorstelling met hart en ziel hebben gemaakt.

KunstKlank onderzoekt momenteel de mogelijkheden om WINTERREIS in november in reprise te nemen. Dit heeft veel voeten in de aarde, maar iedereen is 100% gemotiveerd om dit voor elkaar te krijgen. We hebben tijd nodig om dit voor elkaar te krijgen. De bezoekers die tickets hebben gekocht voor het tweede weekeinde van WINTERREIS (13-14-15 maart) reageren gelukkig over het algemeen begripvol.
De tickets blijven geldig voor de reprise. Het plan is om extra voorstellingen te spelen, we waren immers helemaal uitverkocht!
Wij verzoeken iedereen die een ticket heeft, deze wel goed te bewaren. Wij houden u op de hoogte.

 

Back To Top
Zoeken