Skip to content

Podium voor de toekomst

Boris Weijers

Mijn eerste ervaring als speler en muzikant bij KunstKlank was het project ‘De Geheime Tuin’ op het landgoed Calorama. Tijdens dit project heb ik mijn horizon aardig kunnen verbreden wat betreft mijn muzikale en theatrale activiteiten. Zo was ik bij dit project naast drummer van het combo ook acteur en zanger in de voorstelling. Ik vond het erg leuk om ook deze vaardigheden te ontwikkelen. In de verschillende projecten – zoals ook ‘Gestrand Verlangen’ in 2017 van Kunstklank – heb ik dan ook veel geleerd.

 

Boris studeerde in 2022 af aan het conservatorium Haarlem voor de studie Pop drums. Tijdens zijn studie leerde hij ook alle andere aspecten kennen van het muzikale vak, zoals arrangeren voor orkesten en koren, lesgeven en de zakelijke kant van de muziek zoals auteursrechten en uitgeverijen.

Momenteel is Boris actief in de coverband CrazyHouse collective, de Wouter Kiers Band en bij bluesband Luther’s.  Verder speelt hij bij diverse producties als sessiedrummer waar zijn ondersteunende spel hem kenmerkt.

Ook leidt hij jonge drummers op in zijn eigen drumschool.

Graag breng ik mijn leerling in contact met verschillende soorten en stijlen muziek. De ervaring heeft mij geleerd dat je veel leert als je interesse breed is. Ik haal er enorm veel plezier uit om met mijn leerlingen op ontdekkingstocht te gaan en zo hun eigen muzieksmaak te helpen ontwikkelen. Ik breng graag mijn passie voor samenspelen in een band over en natuurlijk komt ook techniek, groove en theorie aan bod in mijn lessen.

Boris is te volgen op: https://www.borisweijers.nl/

Producties
2016 - Calorama - De Geheime Tuin2017 - Gestand Verlangen
Back To Top
Zoeken