Skip to content

Podium voor de toekomst

Eefje Paddenburg

Mijn naam is Eefje Paddenburg en ik wil al mijn hele leven actrice worden.

Mijn eerste kennismaking met het toneel was uiteraard met KunstKlank. Ik zat daar diep in de put… Jaja u leest het goed. Ik mocht mij de hele voorstelling verstoppen in een put die gegraven lag in het zand. Soms stak mijn kleine hoofdje daar dan uit om de mooiste liedjes en scenes mee te spelen. Iedere voorstelling was opnieuw een feest, ondanks de regen en de wind. En na afloop genoot ik van de bruisende sfeer en danste ik als meisje van 8 op alle tafels. Dit wereldje beviel mij wel. Sindsdien heb ik aan bijna alle KunstKlank projecten deelgenomen en ben ik ook doorgestroomd van kunstklank naar stage entertainment waar ik speelde in musicals onder andere: Ciske de Rat, Mary Poppins en Hij gelooft in mij. Daarnaast speelde ik in de kinderseries CapsClub en Zenith.

En dat heb ik mede te danken aan KunstKlank. Ik heb daar de belangrijkste lessen geleerd en heb kennis mogen maken met allerlei verschillende disciplines en kunsten. KunstKlank heeft de ruimte gegeven om mij te ontwikkelen op muzikaal en theatraal niveau en het heeft mij gebracht tot waar ik nu ben.

KunstKlank is mijn jeugd en daar kijk met veel plezier op terug. Het is een fijne, warme en inspirerende plek waar ik graag kom en ik hoop met nog vele projecten mee te mogen doen in de toekomst!

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en treed ik vanaf seizoen 22|23 in vaste dienst bij ITA. Ik zal in mijn eerste seizoen te zien zijn in Mijn lieve gunsteling (regie Ivo van Hove) en Bloedbruiloft (regie Wim Vandekeybus).
Sinds maart 2024 vertolkt Eefje de (hoofd)rol van Julie in de gelijknamige eigentijdse bewerking van het beroemde stuk van August Strindberg, geregiseerd door de jonge Britse sterregisseur Rebecca Frecknall.

In seizoen 23/24 speelt ze in de première van Julie (regie Rebecca Frecknall)

Eefje is te volgen op:

Producties
2017 - Gestrand verlangen2018 - Isadora2019 - Hear my Voice!
Back To Top
Zoeken