Skip to content

Podium voor de toekomst

Elaine Hakkaart

Elaine Hakkaart (02-07-2000) is in juni 2023 afgestudeerd aan de opleiding Kleinkunst van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Van jongs af aan is ze altijd al bezig met muziek en theater. Als ze 7 jaar is, krijgt ze de rol van kleine Eponine in Les Miserables van Stage Entertainment. Daarna volgden rollen in Sjakoo (Beeldenstorm), Joseph en Mary Poppins (Stage Entertainment), Annie (Verlinde Entertainment), Oliver in New York (FanWork Musicals), Waanzinnig Gedroomd (Cook a Dream) en Pinokkio (Efteling-theaterproducties).

Maar Elaine doet meer. Vanaf haar achtste is ze werkzaam als stemactrice voor onder meer Nickelodeon, Disney, NPO, Netflix, Dreamworks en Amazon. Ook zingt en spreekt ze commercials voor onder andere Ikea en NS International, en is ze werkzaam als zangeres in verschillende bands en songwriter.

Al tijdens haar opleiding krijgt Elaine rollen in het theater. Zo speelt ze in 2021 in A Game of You van Ontroerend Goed, en in seizoen 2022/2023 in BELLE van Theatergroep Matrose, Home is where het hard is van TC Macabre en Venus in Libra van Toneelhuis.

Vaar Wel, de reis begint is de eerste voorstelling waarin Elaine niet alleen op het toneel staat, maar ook als regie-assistente van Herma van Piekeren aan de slag gaat.

Ik heb er onwijs veel zin in om onderdeel te mogen zijn van Vaar Wel, de reis begint: een theaterconcert op een prachtige locatie. Het wordt een heel fijn avontuur met een ontzettend talentvolle en
warme groep mensen. Ik vind het heel bijzonder dat ik Herma mag bijstaan als regie-assistent in deze KunstKlank-productie, ruim 12 jaar nadat zij de muzikale coaching deed bij Mary Poppins waar ik als 10-jarige in optrad. Dit wordt de eerste voorstelling die ik na mijn afstuderen in die rol ga doen. Ik kan niet wachten tot we beginnen met de repetities!’

Elaine is verder te volgen op:

Producties
2023 - VAAR WEL
Back To Top
Zoeken