Skip to content

Podium voor de toekomst

Elisabeth Endert

Ik heb eerst een tijdje in Amsterdam gewoond, daar zat ik op ‘little gym’, dat is eigenlijk een soort turnen/ gym en dans ineen. Ik werd daardoor enorm lenig en je kon ook veel medailles winnen! Ook heb ik een aantal jaar op ballet gezeten. Daarna ben ik naar Noordwijk verhuisd, dat was even wennen in het begin. Nu doe ik aan hockey en zit ik samen met Emma op dansles bij DC Dance.

Ik ging na de verhuizing naar de Noordwijkse school en vond de muziekles daar zo leuk dat ik bij juf Chantal op On Stage ging. Daar heb ik ongeveer 3 jaar bij gezeten. Ik ben daar erachter gekomen hoe leuk ik het vind om te acteren! Het met elkaar oefenen en uiteindelijk de voorstelling te beleven.

Een tijdje terug werd ik door juf Chantal aangesproken en ze zei: ‘Hé vind je het misschien leuk om in een stuk te spelen?’ En ik zei natuurlijk direct ja! Een paar dagen later kreeg mijn moeder een telefoontje van Herma. Ze hadden het erover of ik het zou leuk vinden om mee te doen, ik zei meteen ja!

We gingen elkaar allemaal ontmoeten met Emma, een van mijn beste vriendinnen. Ik heb er super veel zin in en kijk er enorm naar uit in VAAR WEL, de reis begint te gaan spelen afwisselend met Emma! Een echt avontuur!

Producties
2023 - VAAR WEL
Back To Top
Zoeken