Skip to content

Podium voor de toekomst

Emma Bloemink

Ik dans al vanaf jongs af aan. Vanaf mijn 4e jaar zit ik op ballet en daarna deed ik er al snel andere dansstijlen bij. Ik heb meegedaan aan projecten van Kunstklank zoals het Kinderbevrijdingslied en Fumms.

Via een auditie-oproep voor de musical Matilda door Herma werd ik uitgekozen als een van de Matilda’s, maar die musical werd na 3 maanden repeteren helaas afgelast door Corona.

Ik heb ook verschillende acteerklussen mogen doen. Zo mocht ik bijvoorbeeld vorig jaar een leuke bijrol spelen in de Allergrootste Slijmfilm waar ik de rol van een waarzegster had. En ik mocht meespelen in aflevering 9 van Het verhaal van Nederland. Verder heb ik meegedaan in een reclame voor War Child.

Sinds dit jaar zit ik ook bij de Pietenkidz en Popz. De Pietenkidz is een groep van kinderen die tijdens Sinterklaastijd door het hele land veel optreden en videoclips maken. We repeteren daarvoor elke zaterdag. Ik krijg daar les in zang, dans en performen.
Popz is eigenlijk hetzelfde alleen dan zijn we niet verkleed als Piet. We staan nu in de Kid Top-20 met het Buitenspeellied.

En nu mag ik gezellig meedoen deze zomer in VAAR WEL, de reis begint waar ik samen met mijn vriendin Elisabeth de superleuke rol van Jamila afwissel. Daar heb ik heel veel zin in.

Producties
2023 - VAAR WEL
Back To Top
Zoeken