Podium voor de toekomst

Finn Gordijn

Ik ben Finn Gordijn
Het was zomer 2016 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het (kinder) Kleynkoor tijdens het project ‘Kinderen van de Zee’. Dit project vond ik zo leuk dat ik besloot me bij het (kinder) Kleynkoor aan te melden. Ik heb altijd met veel plezier gezongen en mijn zang kunnen ontwikkelen, zodat ik later ook solo’s mocht gaan zingen, voor onder andere André Kuijpers en Anne Cor Groeneveld. Dit vond ik zo leuk dat ik meer wilde. Ik bleef zingen en werd lid van de Kleynkoor Academy.

Daarnaast ben ik gaan kijken bij verschillende musicals en voorstellingen waaronder bij de ‘Voice Of Holland’, aan deze show heeft mijn gitaarleraar meegedaan. Van zijn optreden heb ik niet heel veel meegekregen omdat ik alleen maar naar boven heb gekeken en me op dat moment besefte, dit is wat ik wil gaan doen; in de evenementen techniek! Mijn exacte woorden waren toen: “Maar dit is wat ik wil!”

Ik heb toen doorgepakt en dit verhaal aan Herma Van Piekeren verteld. Herma heeft mij enorm geholpen en mij in de juiste richting gewezen. In de zomervakantie van 2021 ben ik gevraagd om een dagje mee te lopen met één van de technici van KunstKlank. Die ene dag werden uiteindelijk 5 fantastische weken. Ik heb mogen helpen met de techniek bij de shows van DE NIEUWE WERELD:
Openingsconcert – De Nieuwe Wereld, 1, 2, 3…10. Wie weg is blijft gezien en Fümms.

Daarnaast heeft KunstKlank mij ook aangeboden om eigen shows te doen zoals:
Verlaat licht en Bloos.

Voor deze kansen ben ik KunstKlank heel dankbaar. Ik kan en mag mijn input geven waardoor ik bijdraag aan de productie.
KunstKlank voert mijn ideeën, waar mogelijk, uit en waardeert het dat ik meedenk.
Op deze manier kan ik mijzelf ontwikkelen en hoop ik in de toekomst, in plaats van op het podium te stralen, de ster achter de schermen te mogen en kunnen zijn.

Je kunt mij verder vinden op:

Producties
2021 - DE NIEUWE WERELD - ZOMER