Skip to content

Podium voor de toekomst

Job Greuter

Job Greuter is theatermaker, acteur, zanger en musicus. Aan Hoge School voor de Kunsten Codarts Rotterdam studeerde hij zowel de richting Muziektheater als Klassieke muziek (cello). Momenteel studeert hij in London, hij doet een master of Theatre & Music.

In 2016 ontving hij een stipendium voor aanstormend muziektheater-talent van het college van bestuur van Erasmus University Rotterdam & Codarts Rotterdam.

Sindsdien werkt hij als performer (spel, zang, piano en cello) en maker (schrijver en componist) bij diverse muziektheaterproducties door het hele land. Zo speelde hij onder andere de rol van Hendrik Egerman in A Little Night Music (Nederlandse Reisopera), en speelde hij mee in Eine Nacht in Venedig van Stichting Toneelschuur Producties.

Daarnaast schreef hij muziek voor producties van onder andere Schouwburg Kunstmin en voor Kunstklank (Zomer 2023, Vaar Wel)..

Job is sinds 2021 één van de makers binnen MusicalMakers, waarbinnen hij onder meer werkt aan zijn eigen productie A Kind of Odyssey.

Job is te volgen op: https://www.linkedin.com/in/job-greuter-a35193109

Producties
Back To Top
Zoeken