Skip to content

Podium voor de toekomst

Judith Boesen

Judith Boesen is actrice en zangeres en in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan Codarts Hoge School voor de Kunsten in Rotterdam. In haar stagejaar speelde ze bij Theater over de Noord en maakte ze bij KASKO (de landelijke ontwikkelplek voor muziektheater vanuit Zwolle) een voorstelling over de tweede wereldoorlog. Ook speelde ze in haar examenjaar een monoloog over macht onder regie van Ruut Weissman.

In 2021 werkte Judith als acteur bij Theater Babel. Verder is ze onder meer te zien geweest in november 2021 in De Nieuwe Lichting van stichting Nanoek. Met haar muziektheatercollectief De Amazones heeft ze de nieuwe voorstelling Dwarsliggers, de musical gebracht op onder andere het Amsterdam Fringe Festival.

Ze trad in 2022 op in concerten van het grootste musicalensemble van Nederland: Ensemble, Ensemble. En in datzelfde jaar maakte ze deel uit van de cast van de musical Hij gelooft in mij over Andre Hazes.

BLOOS

In de zomer van 2021 maakte ze samen met Sterre Verschoor haar eigen voorstelling Bloos bij Kunstklank.

“Samen met mijn oud-klasgenoot Sterre Verschoor zal ik voor de KunstKlank productie van komende zomer een voorstelling gaan maken en spelen. Ik heb de afgelopen jaren al vaak voorstellingen van KunstKlank mogen bewonderen en ik ben ontzettend blij dat ik nu zelf de kans krijg om na mijn afstuderen een eerste eigen professionele voorstelling bij KunstKlank te mogen spelen. KunstKlank heeft ons met open armen ontvangen en geeft ons alle vrijheid en handvatten om te kunnen creëren, ontmoeten, dromen en realiseren.”
Producties
Back To Top
Zoeken