Podium voor de toekomst

Koen Masteling

Koen Masteling is een klassieke tenor en is onlangs afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater Klassiek aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hij zal zijn studie vervolgen op Codarts (het conservatorium van Rotterdam) met een Master of Music. Op deze master wordt Koen vocaal gecoacht door Marcel Reijans.

Ik heb Herma ooit ontmoet bij een bezoek aan de Nationale Opera. Ze heeft mij toen enthousiast gemaakt voor KunstKlank. Inmiddels heb ik aan twee geweldige projecten mee mogen doen bij KunstKlank. Ik was solist bij het ‘Hear my voice’ project waar wij het Stabat Mater van Karl Jenkins uitvoerden. Bij het zomerproject ‘Alles is bedacht’ zong ik mee in het ensemble. Als jonge klassieke zanger is dit een zeer mooi podium om mijzelf te ontwikkelen en te presenteren

Deze zomer is Koen te zien in de populaire opera ‘Carmen’ van Georges Bizet bij Opera Spanga. Ook is hij te zien in de operafilm ‘The Other’ die via de website van Opera Spanga te streamen is. Koen hoopt in de toekomst nog veel mooie voorstellingen te mogen doen en hij hoopt dit onder andere bij KunstKlank zal zijn.

Producties
2019 - Alles is Bedacht2019 - Hear my Voice!