Skip to content

Podium voor de toekomst

Lotte Pierik

Lotte Pierik studeert in 2020 af aan de opleiding Muziektheater, Codarts Hogeschool voor de Kunsten.
Tijdens haar opleiding liep zij stage bij Matzer Theaterproducties in de voorstelling Fort Europa, geregisseerd door Michiel de Regt. In 2019 ontving zij het Stipendium Muziektheater van het college van bestuur van de Erasmus University Rotterdam & Codarts Rotterdam.

Lotte was al in verschillende voorstellingen van Kunstklank te zien zoals o.a. Alles is Bedacht, ISADORA en ZOMERREIS 1.5.

Lotte heeft onlangs een carrièreswitch heb gemaakt binnen de podiumkunsten.

Na jarenlang zelf op de planken te hebben gestaan – onder meer dus vele malen bij Kunstklank – heb ik besloten om de stap te zetten naar achter de schermen. Ik ga me nu richten op productie en zakelijke leiding, en ik kan niet wachten om mijn creativiteit en ervaring op deze nieuwe manier in te zetten.

Het was een spannende beslissing, maar ik wil blijven ontwikkelen en nieuwe dingen blijven leren, en ik ben dankbaar voor de kans om dat te doen in een branche waar ik zo van hou.

Lotte werkt sinds april 2023 als ‘Trainee Zakelijk Leider & Productiemedewerker’ bij MusicalMakers Amsterdam en Stichting The Rainmakers. Daarnaast is ze lid van de Junior lid Raad van Toezicht bij OPERA2DAY.

Lotte is te volgen via: https://www.lottepierik.nl/

Producties
2018 - Isadora2019 - Hear my Voice!
Back To Top
Zoeken