Skip to content

Podium voor de toekomst

Maja Henwood

Acht jaar geleden is mijn KunstKlank avontuur begonnen nadat ik auditie had gedaan voor de theaterproductie Vloed. Datzelfde jaar ben ik lid geworden bij het Kleijnkoor en is mijn muzikale ontwikkeling begonnen. Beiden hebben mij geholpen en geïnspireerd om mijn zangcarrière door te zetten aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag waar ik in 2021 als Jazz-zanger ben afgestudeerd.

KunstKlank en Kleijnkoor hebben mij niet alleen geholpen op muzikaal vlak maar hebben mij ook als persoon sterk gevormd. De projecten, de mensen en alle ervaringen hebben mij niet alleen geleerd gedisciplineerd en goed voorbereid te zijn, maar ze hebben mij ook geleerd flexibeler te zijn en een betere ‘go with the flow’- mentaliteit aan te nemen. Deze aspecten zijn voor mij ook heel goed bruikbaar in mijn academische leven.

Ik heb mijn bachelor Political Science aan de Universiteit van Leiden gehaald en een pre-master in Business Administration aan de universiteit van Amsterdam. Op dit moment loop ik stage bij L’Oréal. In september (2023) begin ik aan mijn master in Amsterdam. Ik hoop na mijn master in het buitenland aan het werk te kunnen.

Maja is uiteindelijk niet het theater/muziekvak in gegaan.

Maja is te volgen via: https://www.linkedin.com/in/maja-henwood-8b5592206/

Producties
2017 - Gestand Verlangen2019 - Hear my Voice!
Back To Top
Zoeken