Skip to content

Podium voor de toekomst

Padraig Turley

Padraigh heeft zijn mooie naam te danken aan zijn Iers/Vlaamse achtergrond. Deze performer is geboren en getogen in Leuven. Hij is in 2022 afgestudeerd als bachelor Muziektheater aan Codarts Muziektheater in Rotterdam. Vier jaar eerder haalde hij zijn Foundation diploma aan ‘The Lir National Academy for Dramatic Art’ in Dublin in Ierland.

Als kind was Padraig in 2014 al te zien in onder meer in de musical ’14’-18′ van Studio 100 in de rol van Kleine Jan. Ook liep hij in 2021 en 2022 stage in de musical ‘Diana & Zonen’ van Medialane als swing/cover van de jonge Charles.

Maar ook op tv was hij te zien. In 2021 bijvoorbeeld in de rol van Florian in seizoen 4 van internationale Engelstalige serie Hunterstreet (Nickelodeon).
Daarnaast heeft hij meerdere stemmen ingesproken in België voor films zoals onder meer Frozen, The Good Dinosaur en Strange World.

In de zomer van 2023 is Padraig te zien als Peter in langspeelfilm ‘The Pod Generation’ van Scope pictures.

Padraig maakt ook deel uit van de cast van de KunstKlank-voorstelling VAAR WEL, de reis begint van 29 augustus tot en met 7 september 2023.

Ik heb er heel veel zin in om met dit fantastische creatieve KunstKlank-team het verhaal van Vaar Wel, de reis begint  te gaan vertellen.
Herma heeft een waanzinnige groep mensen verzameld (van muziek, tot licht, tot choreografie, …) en het voelt als een echt privilege om daar deel van uit te mogen maken.

Padraig is ook te volgen op https://www.facebook.com/padraig.turley/

Producties
2023 - VAAR WEL
Back To Top
Zoeken