Podium voor de toekomst

Sterre Verschoor

In 2020 studeerde Sterre Verschoor af van de opleiding Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Tijdens haar opleiding liep zij stage bij De Stichting Theateralliantie in de musical Annie, geregisseerd door Pim Veulings.
Sterre is dit jaar te zien in de voorstelling De Nieuwe Lichting van Stichting Nanoek, waar ze eveneens initiatiefneemster van is. Samen met Dominique de Bont en Anouk Beugels startte zij dit project om afstudeerders van theateropleidingen in 2020 een kans te bieden om in deze tijd tóch op het toneel te kunnen staan. Aankomend jaar zal ze ook te zien zijn in een andere tourende musicalproductie.

Het is fijn dat KunstKlank (jonge) makers en performers de kans en ruimte biedt om zich verder te ontwikkelen. Zo kregen ook Judith Boesen en ik die kans. Wij zijn meteen warm onthaald door KunstKlank en hebben de vrijheid en het vertrouwen gekregen om aankomende zomer een eigen voorstelling te mogen maken en spelen.
Dit was echter niet mijn eerste ontmoeting met KunstKlank, ik heb voorheen ook al een aantal bijzondere voorstellingen mogen bewonderen. Voorstellingen van hoog niveau, begeleidt door een sterk artistiek team, waarin verschillende kunstdisciplines samenkomen en elkaar versterken.
Producties