Skip to content

Podium voor de toekomst

Sterre Verschoor

Sterre Verschoor is in 2020 afgestudeerd van de opleiding muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

Als kind was ze in 2007 al te zien in de musicals Ciske de Rat (Betje) en Mary Poppins (Jane Banks) bij Stage Entertainment. Ze liep stage bij Annie de Musical van stichting Theateralliantie in de rol van Pepper en was ze te zien in het ensemble.

In het najaar van 2021 speelde Sterre mee in de voorstelling De Nieuwe Lichting van stichting NANOEK, een project waar zij tevens mede-initiatiefneemster en organisator van is. Samen met Dominique de Bont en Anouk Beugels startte zij dit project om afstudeerders van theateropleidingen in 2020 een kans te bieden om in deze tijd tóch op het toneel te kunnen staan.

In 2022 was Sterre te zien in Hij Gelooft in Mij als Babs en fan, daarnaast maakte zij ook onderdeel uit van het ensemble. Momenteel speelt Sterre Wendla Bergmann in de musical Spring Awakening van OpusOne.

In de zomer van 2021 maakte zij samen met Judith Boesen de muziektheatervoorstelling BLOOS, geproduceerd door stichting Kunstklank.

Het is fijn dat KunstKlank (jonge) makers en performers de kans en ruimte biedt om zich verder te ontwikkelen. Zo kregen ook Judith Boesen en ik die kans. Wij zijn meteen warm onthaald door KunstKlank en hebben de vrijheid en het vertrouwen gekregen om aankomende zomer een eigen voorstelling te mogen maken en spelen.

Dit was echter niet mijn eerste ontmoeting met KunstKlank, ik heb voorheen ook al een aantal bijzondere voorstellingen mogen bewonderen. Voorstellingen van hoog niveau, begeleidt door een sterk artistiek team, waarin verschillende kunstdisciplines samenkomen en elkaar versterken.

Sterre is te volgen via:

Producties
Back To Top
Zoeken