Skip to content

Podium voor de toekomst

Yoomi Roestenberg

Yoomi Roestenberg (1998, Seoul) is in 2020 afgestuurd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts.Daarna is ze gaan studeren aan de KEDGE Business School in Pariijs. Daar doet ze een Master in Arts & Creative Industries Management. Ze gaat daarvoor een stage volgen in een ‘nieuwe indrustrie: Starlive in Hilversum. Dat houdt zich bezig met de (online) communicatie rondom beurzen en andere ‘events’ van bedrijven.

Al van jongs af aan houdt dansen Yoomi bezig. Ze heeft de kans gekregen om in het werkveld ervaring op te doen, van Kinderen Voor Kinderen (2009) tot de Dinner Show in Studio 21 (2020). Tijdens haar opleiding heeft ze grote interesse ontwikkeld voor choreograferen en creëren.

Yoomi is te zien geweest in de productie DE NIEUWE WERELD – VOORJAAR in 2022 en heeft de conceptontwikkeling daarvoor voor haar rekening genomen.

Dans in elke vorm is mijn grootste passie, maar ook zang en musicals vind ik onwijs inspirerend. Mijn droom is om met mijn vrienden een eigen voorstelling te maken. Ik kan niet wachten om een nieuw en leerzaam werkproces in te gaan.

Producties
2021 - DE NIEUWE WERELD - VOORJAAR
Back To Top
Zoeken