Skip to content
Hansje van Welbergen – Kwartet

Zingen is vanaf jonge leeftijd een passie. Ze ging naar het conservatorium in Tilburg en volgende daar na haar studie docent muziek de master muziektheater klassiek onder begeleiding van Harry Ruijl, Maartje Rammeloo en Miranda van Kralingen.  Ze volgde masterclasses bij zangpedagogen en professionals zoals Jard van Nes, Kurt Widmer, Ed Spanjaard en Xenia Meijer.

Hansje zong in het koor bij Opera Spanga in de producties ‘Aida’ (Verdi), ‘Pagliacci’ (Leoncavallo) en in  ‘Il Tabarro’ (Puccini). In 2019 tourde ze met Opera Zuid in de productie ‘Fantasio’(Offenbach) . Vorig jaar speelde ze twee rollen in operettes; de rol van Usher in ‘Trial by Jury’(Gilbert & Sullivan) en de openbare mening in ‘Orpheus in de onderwereld’(Offenbach).  Na ‘WINTERREIS, zoektocht naar bevrijding’ zal Hansje dit jaar te zien zijn in de productie ‘Staan & Opvallen’ van het NKK NXT en in ‘Voyage dans la Lune’ (Offenbach) van Barokopera Amsterdam. 

Met studiegenoten waaronder Maarten, maakt ze deel uit van het Quis Novit Quartet; er is nét een eerste eigen voorstelling,  “A work in progress”.

Back To Top
Zoeken