Skip to content
Herma van Piekeren
ARTISTIEKE LEIDING

Na mijn studies aan het conservatorium specialiseerde ik mij in het opleiden van jong zangtalent in combinatie met theater. Als (kinder-)muzikaal leider ben ik al jaren actief bij vele Stage Entertainment theaterproducties, momenteel bij de producties Was Getekend…AMG Schmidt en On Your Feet. Jong zangtalent uit Noordwijk en omgeving coach ik bij de Kleynkoor Academy

Als artistiek leider KunstKlank en andere organisaties ontwikkel ik culturele concepten zoals voorstellingen op bijzondere locaties en in ons eigen mobiele Bamboe Theater.

Als trainer ben ik betrokken bij Diva Dichtbij en vele workshops voor diverse instellingen Voor Muziek in Jeroen programmeer ik muziekproducties.

Zelf treed ik op als zangeres bij de zangensembles Tricolore en Nomen Nescio

Op aanvraag geef ik workshops bij nationale en internationale koorfestivals aan koren met als specialisaties stemvorming voor groepen, concertprogrammering en uitstraling, hoe presenteer je je repertoire aan je publiek.
Sinds 2015 ben ik gecertifieerd Practitioner NLP en deze vorm van communicatie pas ik toe in de workshops.
Mijn passie is zangers en acteurs op zoek te laten gaan naar hun eigen passie, ze zo te coachen dat ze zelf zoeken naar hun eigen muzikale/ kunstzinnige voorkeuren en leren in hun eigen kracht te gaan staan.

Back To Top
Zoeken