Skip to content
Tim Teunissen
regie-assistent

Tim Teunissen (1992) studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie met de voorstelling Schuinsmarcheerders naar Schnitzler’s Komödie der Verführungwaar hij de bewerking van schreef en in meespeelde onder regie van Paul Knieriem. Hij liep stage bij de voorstelling Afterparty van Michiel van Erp en bij de educatievoorstelling Scars van Theater Utrecht.

Na zijn opleiding speelde hij onder andere in de theatervoorstelling Anne onder regie van Theu Boermans. Tim bewerkte Drie Zusters voor het Karavaan Festival waarin hij de rol van Andrej vertolkte. Vorig jaar was hij te zien in de voorstellingen Circus Reve van Stichting Moskou en Poz Paradise rondom de Internationale Aidsconferentie 2018. In het voorjaar van 2019 speelde hij in Clybourne Park van Wellmade Productions.

Op het witte doek was hij te zien in de films De Helleveeg en Huisvrouwen Bestaan Niet en speelde gastrollen in onder andere Flikken Maastricht en Wat een verhaal.

In 2016 won hij de Persoonlijkheidsprijs op het Cameretten Festival met zijn cabaretshow Vluchten Kan Altijd. Momenteel tourt hij door het land met zijn tweede cabaretshow Sandra.

Back To Top
Zoeken