KunstKlank is een hecht, energiek team, waarin iedereen op zijn of haar eigen manier bijdraagt aan het succes. Wij vinden het belangrijk dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de hedendaagse samenleving en daarom bieden we graag ruimte aan iedereen. Wij geloven namelijk in de kracht van diversiteit om samen betere resultaten te behalen voor onze unieke producties.
Op korte termijn zijn we op zoek naar:

NIEUWE VICE-VOORZITTER (onbezoldigd)
Aangezien onze huidige vicevoorzitter na 8 mooie jaren heeft aangegeven te stoppen met zijn rol binnen ons bestuur, zijn wij op zoek naar een energieke en inspirerende cultuurliefhebber (Muziek – Dans – Theater – Kunst), die de Stichting KunstKlank een warm hart toedraagt.

Taken

  • Overnemen van de verantwoordelijkheden van de voorzitter als deze verhinderd is, met name het voorbereiden en leiden van de bestuursvergaderingen.
  • Opstellen van het bestuurlijk jaarverslag i.s.m. de voorzitter.
  • Beleidsmatige en op de toekomst gerichte inbreng leveren bv. door mede opstellen van de meerjarenplanning
  • Contacten onderhouden met bedrijfsleven / rol in ‘KunstKlank in Bedrijf’.

Neem voor meer informatie contact op met Liesbeth Pruijs, voorzitter KunstKlank, via: liesbeth@kunstklank.nl

PR-MEDEWERKER (vrijwillige basis)
Het bereik van KunstKlank onder onze diverse doelgroepen is de afgelopen jaren sterk gestegen. Om alle PR activiteiten goed uit te blijven denken, voor te bereiden en uit te voeren zijn wij op zoek naar een enthousiaste PR- en communicatie medewerker met hart voor cultuur, die heel blij wordt om van start tot finish onze producties ‘naar buiten’ te brengen. Het is een veelzijdige rol, waarin je nauw samenwerkt met het uitvoerend team van KunstKlank.

Taken

  • Schrijven van nieuwsbrief- en websiteteksten
  • Organiseren, onderhouden en beheren van content voor website en social media
  • Bedenken van creatieve ideeën om KunstKlank bij een breed publiek onder de aandacht te brengen

Wil je meer weten? Mail dan naar: info@kunstklank.nl.