Skip to content

Het zit erop: met vijf concerten VOOR DE SLAAP dit weekend in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk is het drieluik DE NIEUWE WERELD: VOORJAAR, ZOMER EN NAJAAR helemaal afgerond.
We hebben genoten van de warme, troostende klanken van Maaike Widdershoven, Mirre Valkenburg, Alvaro J. Rovira Ruiz, Jaco van Leeuwen, het KunstKlank projectkoor o.l.v. Rens Tienstra en de jonge talenten van Kleynkoor Academy. Dit alles omarmd door de videokunst van Marieke van der Lippe.

Het was weer een enerverend jaar, met veel onzekerheden en aanpassingen. Wederom werd duidelijk dat onze flexibiliteit onze kracht is en dat door te denken in mogelijkheden er prachtige, intieme producties ontstaan. Mede dankzij de hulp van al onze lieve vrijwilligers!
Met in totaal 7 nieuwe producties verdeeld over 45 kleinschalige uitvoeringen, hebben we dit jaar ondanks alles toch vele bezoekers op unieke locaties mogen begroeten en vele makers een podium kunnen bieden.

Wij gaan er even tussenuit om ons op te laden voor een nieuw cultureel jaar. Hou onze website en sociale kanalen in de gaten voor het laatste nieuws. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van onze plannen voor 2022.

Wil je nog even nagenieten bij de beelden en liedteksten van DE NIEUWE WERELD NAJAAR, kijk dan even verder op de site.

Foto’s: Monica Stuurop

Back To Top
Zoeken