Skip to content

Onze zakelijk leider Martha Baalbergen en secretaris Albertien van der Have hebben 6 maart namens KunstKlank Noordwijk het leefstijlakkoord van de Gemeente Noordwijk ondertekend. Het doel van het leefstijlakkoord is de inwoner van de gemeente Noordwijk zich gezonder te laten voelen. En daar werken wij graag aan mee!

Wij geloven dat samen zingen enorm goed is voor de mentale gezondheid. Zingen is meer dan zingen! Zingen is samenwerken, verbinden, bewegen en ontroeren. Zingen is een investering in jezelf en in de ander.

Daarom heeft KunstKlank Noordwijk ‘Zingen aan Zee’ ingediend: een mooie samenwerking met De Muze en Kleynkoor Academy. Onder de noemer ‘Zingen aan Zee’ organiseren we een aantal keer per jaar muzikale workshops. De eerste van dit jaar was bij de start van ons jubileumjaar op 28 januari.

Dankzij de bijdrage vanuit het Leefstijlakkoord is het mogelijk om de deelnameprijs aanvaardbaar te houden en het mogelijk te maken mensen met een afstand tot de samenleving en cultuur voor gereduceerde prijs te laten deelnemen.

Wil je ook een keer meezingen? Hou onze website en socials in de gaten voor nieuwe data.

foto: Richard van Egmond
Back To Top
Zoeken