Skip to content
Gisteravond ondertekende onze zakelijk leider Martha Baalbergen namens KunstKlank Noordwijk het leefstijlakkoord van de Gemeente Noordwijk. Het doel van het leefstijlakkoord is de inwoner van de gemeente Noordwijk zich gezonder te laten voelen. En daar werken wij graag aan mee!
Wij geloven dat samen zingen enorm goed is voor de mentale gezondheid. Zingen is meer dan zingen! Zingen is samenwerken, verbinden, bewegen en ontroeren. Zingen is een investering in jezelf en in de ander. Daarom heeft KunstKlank Noordwijk ‘Zingen aan Zee’ ingediend: een mooie samenwerking met De Muze en Kleynkoor Academy.
‘Zingen aan Zee’ is een jaarrond programma, bestaande uit workshops die iedereen die van zingen houdt kan volgen. Onderdeel daarvan is ons Theaterprojectkoor, dat een grote rol speelt in onze zomervoorstelling VAARWEL.. EN NU?
Dankzij de bijdrage vanuit het Leefstijlakkoord is het nu mogelijk om de deelnameprijs aanvaardbaar te houden en het mogelijk te maken mensen met een afstand tot de samenleving en cultuur voor gereduceerde prijs te laten deelnemen.
Wil je ook meezingen? Dat kan! Zaterdag 18 februari en 18 maart zijn er weer A-MEEZINGDAGEN.
Kijk hier voor alle info .
Foto: Richard van Egmond
Back To Top
Zoeken