Skip to content

KunstKlank heeft een Talentenfonds in het leven geroepen. Een fonds om talenten uit Noordwijk en omgeving door samenwerking met professionals binnen KunstKlank producties tot bloei te laten komen.

Al sinds de oprichting van KunstKlank hebben lokale talenten een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling en uitvoering van de succesvolle KunstKlank projecten; meerderen van hen hebben inmiddels een loopbaan in de kunsten en een aantal is nationaal en ook internationaal bekend professional.

KunstKlank is een uitstekend platform gebleken om die lokale talenten te helpen zich verder te ontwikkelen, deze bijdrage aan de gemeenschap willen we met kracht continueren.

Hoe kunt u hierbij helpen?

U kunt ons hierbij helpen door te participeren in het KunstKlank Talentenfonds middels een financiële bijdrage. U verbindt zich voor vijf jaar aan dit podium (€ 250,-/jaar) en maakt de ontwikkeling van talenten mogelijk. KunstKlank heeft een ANBI-status en uw gift is aftrekbaar.

Waarom participeer je in het KunstKlank Talentenfonds?

  • Je vindt het belangrijk dat jeugd en jongvolwassenen in hun ontwikkeling kennismaken met kunstvormen en daarin ook participeren.
  • Je hebt zelf ervaren dat kunst/cultuur een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan je eigen ontwikkeling als mens; zowel actief als recreatief.
  • Je gelooft in het scheppende van de kunst, de verbeelding en de dromen die een grote tevredenheid teweegbrengen als die worden gerealiseerd.
  • Je ziet in de visie en de voorstellingen van KunstKlank een belangrijke bijdrage aan de Noordwijkse gemeenschap.
  • Je wilt graag participeren in de creatieve, vernieuwende en kwalitatief hoogstaande netwerken van KunstKlank, door ontmoetingen met talenten, professionals en gelijkgezinden.
  • Je begrijpt dat duurzame ontwikkeling van talenten en kunst ook financiële support vraagt.

Interesse? Neem contact op met martha@kunstklank.nl

Talenten / Jonge professionals

Back To Top
Zoeken